[email protected] Mirror人氣旺連接7個廣告 目標買樓送畀媽咪

Edan(右)人氣急升,連拍7個廣告,與早前因拍攝MV而合作的Locker和Mandy今日齊齊出席宣傳活動。
Edan(右)人氣急升,連拍7個廣告,與早前因拍攝MV而合作的Locker和Mandy今日齊齊出席宣傳活動。

香港男團Mirror成員Edan(呂爵安)近日人氣急升,連續接拍了7個廣告,加上近推出新歌《E先生連環不幸事件》,連帶有份拍攝MV的演員Locker(林家熙)及連登女神Mandy(譚旻萱)均齊齊彈起,今日更獲手錶品牌邀請一起出席宣傳活動,Edan被問到近日密密接拍廣告是否豬籠入水?他表示酬金尚未落袋,他說:「未到㗎,快都要近3個月,耐要半年,暫時未知會點用,可能都係儲起先。」問到他會否倣效姜濤以買樓為目標?Edan笑指:「姜濤睇樓梗係得啦,我未得住。不過同媽咪傾開現時居住狀況,我哋住個地方升咗,有諗過套現,一切未定,我希望可以送層樓畀媽咪,話晒佢養到我咁大勞苦功高。」

Mandy和Locker因拍攝《E先生》MV帶挈而令工作量大增,Mandy周旋於兩男之中,問到會二選一會揀哪一個時,她表示會揀Edan,因為覺得他好有魅力,又投入工,而且好可愛,不過Mandy現實中已有一個穩定的圈外男友。

圖:中通社

最新文章